ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ

Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων. 

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η σημαντική πρωτοβουλία για το πολιτιστικό κίνημα της Κρήτης το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη  κατά τους τελευταίους μήνες, ως Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων.

Πρόκειται για συναντήσεις- ημερίδες Πολιτιστικών Συλλόγων από όλη την Κρήτη που έχουν σκοπό την γνωριμία, την αλληλοενημέρωση, την ανταλλαγή εμπειριών, την επισήμανση κοινών προβλημάτων καθώς και την διερεύνηση των δυνατοτήτων για ενότητα σε συγκεκριμένες δράσεις Παγκρήτιου ενδιαφέροντος.

Η προσπάθεια ξεκίνησε από τα Σείσαρχα Ανωγείων με τη συμμετοχή 10 συλλόγων από όλους τους νομούς της Κρήτης. Στη δεύτερη συνάντηση συμμετείχαν περισσότεροι από 24 σύλλογοι.

Στη συνάντηση στο Βάμο, η συμμετοχή ξεπέρασε τα 50 πολιτιστικά σωματεία που συμμετείχαν από όλη την Κρήτη. Ορίστηκε 9μελής συντονιστική επιτροπή η οποία  συνεδριάζει μετά από κάθε ημερίδα, για να κάνει αποτίμηση των αποτελεσμάτων της και να προετοιμάζει την επόμενη ημερίδα. Στις αρχές Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Ηράκλειο, στην οποία προσκλήθηκαν και συμμετείχαν οι Πολιτιστικού Σύλλογοι του νομού.

Αυτή τη φορά, σειρά έχει το Λασίθι. Η συνάντηση έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή, προσκαλεί όλα τα πολιτιστικά Σωματεία του νομού να παραβρεθούν.

 Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

About Τίτος Κοκολάκης

Πρόεδρος Π.Σ. ΙΝΑΤΟΣ – Ίνι Μονοφατσίου

Category(s): Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.