Συνάντηση Συλλόγων Κρήτης στο Ηράκλειο 08 Μαρτίου 2014

Η 9μελής Συντονιστική Επιτροπή της υπό ίδρυση Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καλεί:

  1. Τα μέλη της Επιτροπής και όλους τους πολιτιστικούς Συλλόγους της Κρήτης σε ανοικτή συνεδρίαση το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 10 π.μ. στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, πλατεία Ελευθερίας 1, στο Ηράκλειο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ:

Α. Καταστατικό Ένωσης, Ενημέρωση

Β. Αξιοποίηση πορισμάτων συνεδρίου στο Αρκάδι

Γ. Οργανωτικά θέματα

Ε. Επικαιροποίηση προγραμματισμού δράσης μέχρι την ιδρυτική Γ.Σ.

 

  1. Τους πολιτιστικούς Συλλόγους που επιθυμούν να είναι ιδρυτικά μέλη της Π.Ε.Π.ΣΥ. να προσκομίσουν στην Συντονιστική Επιτροπή, μέχρι 25/03/2014, απόφαση του διοικητικού τους Συμβουλίου, με την σφραγίδα του Συλλόγου, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο και τον γραμματέα που θα αναφέρει κατ’ ελάχιστον : «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου ……….., στην συνεδρίαση Αρ. …… στις ../../…., αποφάσισε, ο Σύλλογος να είναι ιδρυτικό μέλος της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο κ. ……………… να υπογράψει το καταστατικό της Ένωσης στην τελική του μορφή.

Το σχέδιο του καταστατικού της Ένωσης, όπως έχει διαμορφωθεί μετά από τις διαβουλεύσεις μας σε όλη την Κρήτη και την νομική επεξεργασία από τον δικηγόρο, θα κοινοποιηθεί στους Συλλόγους, με e-mail και ανάρτηση στο pepsy.gr, έως τις 08/03/2014. Ακολούθως οι Σύλλογοι θα έχουν την δυνατότητα, έως τις 20/03/2014, να προτείνουν τροποποιήσεις και προσθήκες για την βελτίωση του καταστατικού.

Η 9μελής Συντονιστική Επιτροπή

About Τίτος Κοκολάκης

Πρόεδρος Π.Σ. ΙΝΑΤΟΣ – Ίνι Μονοφατσίου

Category(s): Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Επικοινωνία, Νέα, Οργανωτικά θέματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.