Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων της Κρήτης στα Σίσαρχα

Synantisi sta Sisarcha

Συνάντηση στα ΣίσαρχαΣυνάντηση Πολιτιστικών συλλόγων από διάφορα μέρη της Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στα Σίσαρχα με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών από την δράση τους καθώς και για να εκτιμηθούν οι προοπτικές για την οργάνωση Παγκρήτιου Δικτύου Πολιτιστικών συλλόγων.

Η πρωτοβουλία για αυτήν την συνάντηση ανήκει στον Πολιτιστικό σύλλογο Σισάρχων του Δήμου Ανωγείων με πρόεδρο τον σκηνοθέτη κ. Λευτέρη Χαρωνίτη. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να επαναληφθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου ώστε να συντονίσουν ακόμα περισσότερο τις μελλοντικές τους κινήσεις, αλλά και να υπάρξει ενημέρωση και για την συμμετοχή ακόμα περισσότερων συλλόγων και από τις τέσσερις γωνιές της Κρήτης.

Στην συνάντηση της Κυριακής πήραν μέρος οι κάτωθι πολιτιστικοί σύλλογοι:

-Σισάρχων

-Ανωγείων

-Μανωλιόπουλο Χανίων

-Βάμου

-Αγίου Ιωάννη

-Άγιου Βασίλειου Ρεθύμνου

-Γωνιών

-Ινίου Μονοφατσίου

-Ανατολής και

-Βαινιά Ιεράπετρας

καθώς και εκπρόσωπος του Δικτύου Συλλόγων Μεσσαράς.

Μιλώντας στην ”Α” ο πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Σισάρχων τόνισε χαρακτηριστικά: ” Υπάρχει επιθυμία όλων των συλλόγων που πήραν μέρος για πιο ενεργή δραστηριότητα και τον συντονισμό μας σε επίπεδο όλης της Κρήτης. Περισσότερο νιώθουμε όλοι την ανάγκη να συντονιστούν οι προσπάθειες για τον εθελοντισμό και την συνεργασία μας σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία».

Μετά την εκδήλωση στους εκπρόσωπους των συλλόγων που συμμετείχαν παρατέθηκε γεύμα στην παραδοσιακή ταβέρνα ”Αροδαμός” του χωριού όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν τις γεύσεις αλλά και την φιλοξενία του τόπου μας.

Πηγή http://www.anogi.gr/archives/7259

Category(s): Νέα
Tags: , , , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.