Εφορία Λασιθίου της Π.Ε.Π.ΣΥ. για Προσφυγικό Ζήτημα

Στο κάλεσμα της Παγκρήτιας ΄Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και της Εφορία Λασιθίου αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι συμμετέχουν στην δράση συγκέντρωσης αναγκαίων ειδών με σκοπό την αποστολή τους στα κέντρα φιλοξενίας.

Οι εθελοντές του πολιτισμού ξεκίνησαν την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 να μαζεύουν τρόφιμα και φάρμακα για τους πρόσφυγες.

Μαζεύουμε ενδεικτικά :
1.Τρόφιμα όπως: Γάλα, ξηρά τροφή άμεσης κατανάλωσης, κρουασάν, τσάι, σταφίδες, μπισκότα, μακαρόνια, βρεφικές/νηπιακές τροφές σε βαζάκια κ.α.
2. Φαρμακευτικό υλικό που μπορεί να μεταφερθεί εκτός ψυγείου π.χ. αντιβιώσεις ενηλίκων , παιδιών, φυσιολογικούς ορούς, παυσίπονα κ.α.

Η παράδοση των ειδών ανάγκης γίνεται στους κατά τόπους Πολιτιστικούς Συλλόγους, ενώ ο κύριος συγκεντρωτικός χώρος θα είναι η αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Μαρωνιάς, έτσι ώστε και οι απλοί πολίτες να μπορούν να φέρουν την εθελοντική προσφορά τους.

Οι σύλλογοι που συμμετέχουν είναι:
ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΠΙΣΚΟΚΕΦΑΛΟΥ, ΜΑΡΩΝΙΑΣ, ΕΠΑΝΩ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ, ΠΡΑΙΣΟΥ, ΣΥΚΙΑΣ, ΑΡΜΕΝΩΝ, ΓΟΥΔΟΥΡΑ, ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕΣΕΛΕΡΩΝ, ΛΑΣΤΡΟΥ, η Περιηγητική Λέσχη Σητείας, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας και ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος».

Στην προσπάθεια της Παγκρήτιας ΄Ενωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και της Εφορία Λασιθίου να συγκεντρωθούν ικανοποιητικές ποσότητες καλούμε και άλλους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς αλλά και πολίτες του Νομού Λασιθίου να συμμετέχουν στην δράση αυτή που θα προσφέρει στους συνανθρώπους μας έστω και μια μικρή βοήθεια.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6936199968.και 6985996755.
Παγκρήτια ΄Ενωση Πολιτιστικών Συλλόγων / Εφορία Λασιθίου

Category(s): Uncategorized, Ανακοινώσεις, Ανακοινώσεις Συλλόγων, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Νέα, Οργανωτικά θέματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.